17 Mayıs 2010 Pazartesi

Su gelir güldür güldür Abdullah benii güldür!

Merhaba böğürtlenlerim,
Bugün 17 mayıs, blogumun ilk günü çok mutluyum dememi bekliyorsunuz lakin blog yüzünden mutlu değilim, kendi yazdığım şeyden niye mutlu olucam canım manyak mıyım ben? Sensin lan manyak! Her neyse, burada tartışmayalım. Konumuza dönecek olursak: OĞLUM DENEME SINAVINDA SHOW YAPMIŞIM! Sırf bunu yazmak için başladım aslında bu yazıya, benim gibi Kpss'ye hazırlananlar varsa okusunlar diye. Önceki yazılarımda demiştim ya ergenler gibiyim diye, evet şu an bir ergenin mutluluğu var içimde. 107 eğitim bilimleri ve 81 gk-gy bana yetiyor da artıyor bile, hatta bir ingilizceci olarak 15 matematik yapmam geleceğim olduğunun göstergesi. (Her ne kadar sınavda 220-12=206 sonucunu bulsam da iyi biriyim, tanısanız siz de seversiniz.)
Bu saçma sapan yazıyı bitirdikten sonra 1982 anayasasının büyük büyük dedelerine çalışmalaya devam edeceğim, Yürütme organını tutup kesmeyi planlıyorum. 'Yürütme organı' isme bak, gel de yanlış anlama! Siz de anladınız değil mi? Kalbimiz o bizim kalbimiz. Ah! Ne kadar da fesatsınız iguanalarım! Sevgili cumhurbaşkanımız Abdullah'ımız Gül'ümüzün görevlerini tek tek çalışıp (oğlum bir sik yapmıyor bu adam diyerek) sindirmeye çalışacağım.
Merak etmeyin sindirdiklerimi gelip buraya yazmıycam, gidip direk sıçmayı planlıyorum. Her neyse bugün yine monoton bir gündü dersanede, gittim metametik dersine girdim (Orda da show yaptım! Hepsini çözdüm! Soruların hepsini! Parmak kaldırdım bir sürü ooh!) ve eve geldim. Bu kadar günüm bitti. Hayatımda cumartesi günleri de olmasa bir inekten farksız olucam. (ot yemeyi çok severim, boş zamanlarımda çimlerde vakit geçirmekten hoşlanırım.)
Akşam gelip yine yazarım sevgili okuyucularım, siz isteyin hep yazarım.
Öpücükler şimdilik size, organ beni bekler.

2 yorum:

  1. Nerden buldun bu fotoyu.Nasıl sırıtmış bu adam böyle (: Çok yancı sırıtıyor.Hani makamına saygım olmasa sevecem keratayı.

    YanıtlaSil
  2. Google sağolsun adeta benim için sırıtmış. ahah

    YanıtlaSil

Yazılar hakkında atıp tutanlar