25 Mayıs 2010 Salı

Antenli genelev hayvanı

Bu gün facebook'ta eski erkek arkadaşımın fotoğraflarına yine gizli gizli bakarken, 2.5 yıl sonra bir şey farkettim.

Benden sonra bulduğu her kızı HAYVANAT BAHÇESİNE götürüyor.
Beni bir kere bile götürmedi!

Manyak mı lan bu adam, her karıyı niye hayvanat bahçesine götürüyorsun, bu nasıl bir fantazidir!

Sonra eve gidip hayvanları düşünerek mi sevişiyor bunlar, tavşanlar gibi tabirine uymak istercesine?
Bir de hepsiyle, bir zürafanın önünde fotoğraf çektirmiş, o da dikkatimi çekmedi değil.
Zürafanın metaforik bir anlamı var mı? Acaba aralarında: 'Zürafaya baksana.', 'Eee nolmuş?' 'O sana girsin! hueheueh' şeklinde espriler mi yapıyorlar?



1.5 ay sonra Türkiye'ye dönecek. ''Ben de istiyorum! diyicem. ''Götür beni de, zürafa önünde fotoğraf çekilelim, istanbul tayms diye fotoğrafları koy feysbuka!''

Ben daha iğrenç espriler yapabilirim ayrıca ama sevişmem, gider zürafaya sarılır uyurum gerekirse. Ona dokunmaktansa önce gider bir lamaya öperim sonra 'Öp beni öp beni ööp doyasıyaaa'' diye şarkı söyleyerek yaklaşırım, bence öpmez o halde. Öpmemeli yani! Hatta koşarak uzaklaşmalı! Öyle yapmazsa ben kaçarım zaten 'Oha lan herif nereden geldi, yaptığın harekete bak. Senin yaptığını apaçiler yapmaz!' der, tokatı basar fonda Radiohead-No surprises çalarken slow motion topuklarım ordan.

Her neyse ne konularda  hırs yapıyorum bakar mısınız, nasıl delirdim, kıskançlıktan kafayı yedim. Benim neyim eksik lan, 2.5 yıldır unutamamışım, 1 yıl berabermişiz,  en çok ben hakediyorum bir kere o zürafa önü fotoğrafını!

Burdan inzibatlarımıza sesleniyorum, Türkiye'ye adım attığı an benim yanıma getiriyorsunuz, sonra hayvanat bahçesinde 'hihihi ay al hadi beni çeğğk' şeklinde yavşak bir gezi yapıyoruz, sonra alıp bunu askere kapatıyorsunuz.

İşte o kadar!

Not: Yaptığım araştırmalara göre ''Zürafa'' Karaköy'de genelevlerin bulunduğu bir sokakmış, şimdi belli oldu neden zürafa önünde fotoğraf çekildiği. Ben vazgeçtim. Bulduğunuz gibi askere kapatın, 3 öğün dövün.

3 yorum:

  1. Gereksiz şeyleri büyütmekte üstüzüe yok.Kim gitse illa zürafanın önünde fotoğraf çektirir.Düşünsene yoldan geçen birine veriyorsun makinayı, amatör fotoğrafçı oluyor sonuçta.Ya ayaklarını almaz, ya yandan çeker, yamuk çeker falan filan.Ama zürafanın önünde böyle bir problem olmaz.Sonuçta yoldan geçen yardımsever vatandaş, zürefayıda resime sığdırmak için boydan alacak ve özen gösterecek.Aynı kare içine hem zürefa, hem kız hemde adam girecek.Ne düşündürdün bana gece gece ya banane zürefadan elemanlardan ala a ala.. manyakmısın nesin amk

    YanıtlaSil

Yazılar hakkında atıp tutanlar