2 Haziran 2010 Çarşamba

Kılda keramet yokmuş demek ki?!

Ben küçükken aşırı çirkin, ezik bir tiptim.
Tamam şimdi de dünya güzeli sayılmam lakin o zaman cidden çok fenaydı.


Orta 2'ye geldiğimde; ilk aşkım gözümün önünde en yakın arkadaşımla çıkmaya başlamış, o kaltakla kavga edemeden bile küsmüş, ortam desen yerle bir haldeyken birden 'Ben saçlarımı kestiriyim en iyisi yeaa' dedim.
Gittim kısacık kestirdim saçlarımı, üstüne siyaha boyadım! Durmadım 11 tane delik açtım kulağımda, kulağımı süzgeçe çevirdim, Serdar Ortaç style'dan ani bir dönüş yapıp 'Limp Bizkit', 'Korn', 'Crazy Town' ve 'Linkin Park' dinlemeye başladım, bu değişimi gerçekleştirdiğim 1 ay içinde bir anda okulun en popüler kızlarından birine dönüşmüşüm de haberim yok!


Tam Amerikan filmlerindeki gibi ahlaksız-ahlaklı teklifler yağmaya başladı, aşık olan olana.(noluyor lan dedim kılda keramet yokmuş cidden.)


Cuma günü İstiklal Marşı başlamadan o kaltak arkadaşımın ağzına sıçtım okulun ortasında kimse gıkını bile çıkaramadı bir anda bir özgüven geldi ki sorma gitsin.


Sonra ise gittim ipsiz sapsız adamlara aşık oldum, üzdüm, üzüldüm, kendimi yıprattım, ailemi yıprattım, ders çalışmadım, aklıma ne eserse yaptım ama POPÜLERDİM ya olurdu bunlar 'Noolacak yeaaa hallederiz!' dedim veee her popüler kızın sonu olduğu gibi bende bir bok OLAMADIM.


Şimdi o kaltak dediğim kız, mükemmel bir okuldan mezun, mükemmel bir işte çalışıyor. Çok çirkin lakin mükemmel zengin bir koca bulup mükemmel bir balayına çıkıp mükemmel bir filin üstünde bana 'hohohoho nooldu yapraaaam!' dermişçesine mükemmel bir fotoğraf çektirmiş.


Ben napıyor muyum?


Merhaba adım Aysun, 24 yaşındayım, on numara lise ve üniversite hayatı yaşadım, üniversiteden mezun olalı 2 yıl oldu ve 2 yıldır işsizim, şu an evde oturmuş KPSS çalışıyorum ve sosyal ağ sitelerinde geyik yapıp blog yazıyorum.
Okuyanlara selamlar.

4 yorum:

  1. merak etme ben senle balayınada reçelayınada çıkarım, hem fil üzerinden foto çekmesi kolay ben seni bulutların üzerinde çekerim işte o oraya çıkamaz sen raadol. içine bir nebze olsun su serpebildim mi? sanmıyorum ama olsun gerçekleri söylüyorum. sen 24 yaşındasın ben 26, benden 2 yıl kardasın lan!

    YanıtlaSil
  2. kılda keramet nasıl yok ya ben saçımı uzatıcam diye geberiorum olm=)

    YanıtlaSil
  3. Önemli olan filin üstünde olmak değil, altında olmaktır :p

    YanıtlaSil

Yazılar hakkında atıp tutanlar