15 Haziran 2010 Salı

Bir genç kızın şehir efsanesi olmuş hikayesi

Üniversite 2. sınıftaydım, o senemde alkoliklik sınırlarında geziniyor, yurda sadece kıyafet değiştirmeye gidiyor, okula hiç uğramıyor, asi genç havalarında arkadaşlarımın evinde kalıyordum.

Bir gece her zamanki gibi şargoz (şarap-gazoz) yapıcağımız için markete gittik, ilk başta baya kalabalıktık. Benim de yaşım o zaman genç, üniversiteyi küçük yaşta kazanmanın tadını çıkarıyorum, evin küçük kızı gibi ordan oraya zıplıyorum, ona buna sataşıyorum, kimse bir şey demiyor. Tabi o arada 1.5 şişe şarabı içmişim.

Ama küçüğüm ya sarhoş olsamda farketmez, bir de o zamanlar çok acayip sarhoş olunca 's' ve 'ş' harfi birbirine giriyordu, bir türlü söyleyemiyordum, sarhoşken biri benimle tanıştıysa 'Ayşun' diyordum adıma, en azından ertesi gün anlatılanlar hep bu doğrultuda.

Her neyse o gece herkes gittikten sonra bizim çocuklar her zamanki gibi 'Knight online' başına oturdular, ben kaldım ortada. Tabi durur muyum, önce gittim bitanesinin tepesine sallamadı, sonra diğer odaya gittim oyuna karışmaya çalıştım sallamadı, en son son arkadaşın beynini yedim 'Hadi bana nah çekerken ses çıkarmayı öğret, hadi öğret yea, nolur be ben hiç ses çıkaramadım ama hadi lan.' diyerek.

O sesi duyan diğer arkadaşta hemen zıpladı odaya. O kafayla bana öğretmeye çalışıyorlar: 'Bak Aysuncum önce bileğini yalıycaksın sonra nah çekerken hemen kaydırıcaksın elini ki ses çıksın.' gibi özürlü cümlelerle. En sonunda başardım.
Allah'ım nasıl mutluyum, nah çekerken ses çıktı ya o gece benden mutlusu yok! Yerimde zıplayıp duruyorum 'Yaptım lan ses çıktı!' diye.

Hala hiç bir şeyden haberi olmadan knight oynayan arkadaşın odasına gittim, o da beni o kadar mutlu görünce 'Noldu lan buna' diye şaşırdı.(Belirtmek isterimki saat sabahın 6'sı falan)
Ben büyük bir mutlulukla 'Oğluum yaptım lan ses çıktı! Artık nah çekebiliyorum baaak!' dediğim anda dünyamın kararması bir oldu.

Evet nah çekmeye çalışırken o elim kaymış, kendi kendime yumruk atmıştım.
Evet, bunu başardım ve gözüm ilk baş biraz şişti sonra ise morardı.

Herkes dondu kaldı bir iki saniye sonra ise bütün gece güldüler, bütün gece güldükleri yetmiyormuş gibi herkese anlattılar, gözünü nah çekerken morartan salak diye şehir efsanesine dönüştü. 

Bu hikayenin üzerinden tam 5 yıl geçti, beraber yıllarımız geçmesine rağmen insanların aklına yer etmiş en önemli hikayem budur ve ne yazık ki her konusu açıldığında saçma sapan 'Nasıl morartmıştın lan gözünü. ahahahhhaahhahahahahh' diye gülmelere maruz kalıyorum.

Kendimden utanıyor muyum?

Niye utanıyım lan, canım acıdı benim orda, siz anca gülün!
Kafa güzelken kimse inanmasa da o el kayıyor bir kere! 
Hiç bir şeyden haberiniz yok mına koyiğm yea!

7 yorum:

  1. Yok buna alkolün aysun'a etkileri dediler, daha çözülemedi nasıl öyle bir şeyi becerdiğim. : )

    YanıtlaSil
  2. O da mümkün :) O kafayla zor olmasa gerek :)

    YanıtlaSil
  3. Bu kişinin kol dirseğini yalamasından daha zor gibi. O yumruğun gözünü morartması için ivme kazanması lazım nasıl becermişsin :)

    YanıtlaSil
  4. Ben dahil yıllardır kimse çözemedi nasıl becerdiğimi. :D

    YanıtlaSil
  5. of aysun yaa senin bu hikayen benim de düşme hikayem efsane oldu zaten sorma=)

    YanıtlaSil
  6. ben yapamıyorum ya :D
    http:/aslankizinruyasi.blogspot.com

    YanıtlaSil

Yazılar hakkında atıp tutanlar