9 Temmuz 2010 Cuma

Son gün

Evet cücüklerim, 


Yarın KPSS var.


Hazır mıyım bilmiyorum, sanki hala ders çalışmam gerekliymiş gibi bir his var içimde.


Bu sınava hazırlandığım süreç içinde 37 tane blog yazısı yazmışım, 3289 tweet atmışım, 1 siteden kendimi sildirip 3 siteye birden üye olmuşum, bir sürü yeni insanla tanışmışım, odamda saatlerimi geçirmişim, 8739832 kere ağlamışım, asosyalliğin dibine vurmuşum, umarım değer. Değmezse eğer o sınavı hazırlayanların hepsini zenciler siksin, hatta üstüne deliler siksin, hatta durmasınlar hepsinin cinsel organlarını kesip onlara yedirsinler, ben de kötü kadın gülüşüyle bir sigara yakıp 'Hahahaha noldu yaprağım, düzgün sınav hazırla diye uyardım ben sizi.' diyerek hapse doğru yollanıyım.


Of iyice saçmaladım. Ben de biliyorum bu yazı bir boka benzemedi çünkü yazıcak halim yok, bir anlık kafa kaçıklığıyla açtığım bu blog sayesinde bir sürü boktan yazı yazmışım; bu da onlardan biri işte. Pişman mıyım?Hayır tabiki, pişman olsam bunu da yazmazdım zaten.


Sınava Alibeyköy'de giricem, 'Bendeki bu bahtsızlıkla, çok yağmur yağar sel bakar kesin euheh.' diye geyik yapmıştım sınava giriş belgem ilk geldiğinde. Alın bakın, mına koyiğm gök delinmiş gibi yağmur yapıyor, bahtımı skiyim, bir de yarın trafik olursa, ah olursa, ah sınava yetişemezsem.


Yarın sınavdan sonra ne çeşit bir şey yazacağımı inanın ben de bilmiyorum. 


Sel basmaz, kalemim bozuldu diye birinin gözüne o bozuk kalemi saplamaz, sinir krizi geçirip sınavda bayılmaz, sınavın ortasında 'bu sorular çok zor mına koyiğm yapamıyorum lan!' diye çığlık çığlığa gözetmene saldırıp sınavdan atılmama neden olmazsam; yarın sınavdan sonra görüşürüz.


Siz kendinize iyi bakın, ben de kendime mukayyet olıyım.

7 yorum:

  1. Haha.. Bu şekilde bir yerlerde yazarak ben saçmalamayı düşünüyordum. senin yazı iyi oldu. kopyala yapıştır yaparım artık :)) Neyse eline sağlık küçüktürüç (nasıl bi şeyse bu da!)

    Sana sınavda başarılar dilerim.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla sen de gireceksin sınava, sana da başarılar. :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, nasıl geçti merak ettim?

    Ben sadece ilk oturuma girdim ama beni hayalkırıklığına uğrattı bu sınav. Migde bulantim hala gecmedi. Eylul ekimden beri gunde en az 1 2 bazen daha fazla saat calismama ragmen bekledigim kadar iyi gecmedi. Hani derler ya calismadigimiz yerlerden mi sordular ters kose yaptilar bu sinavdada sanki oyle bir durum vardi. Bekledigimden az gelecegini dusunuyorum :( Ozelden medet ummaya devam mi edecegiz bilmiyorum. Hatta ben yurtdisina once legal sonra kacak olarak gitmeye calisacagim istedigim gibi bir puan gelmezse.
    Ali Ozan

    YanıtlaSil
  4. Umarım düşündüğün gibi değildir de netlerin beklediğinden daha fazla gelir.
    Benim iyi geçti sanırım, ilk oturum kolay geldi ama eğitim de gelişim psikolojisiyle rehberlik kastırdı beni de, bakalım yarın cevaplar açıklanıcaak daha net o zaman belli olucak.
    Yarın yazmayı planlıyorum buraya o yüzden. :)

    YanıtlaSil
  5. miniktürüç ne yaptın baktın mı ?

    YanıtlaSil
  6. valla ben cok iyi bekledigimi soylemem dedim ya ben ogretmenlik degilim dolayisiyla hep gy gk icin calismistim ama sanirim 70 75 arasi birsey gelecek psy mezunuyum ben...rehberlik olan degil... normal psy... aslinda beni sasirtan baskalarininda dedigi gibi sorularda tuzak ararken zaman kaybetmemiz.. yani bunlar kesin boyle sormuyordur bunda kesin birsey vardir derken cevabi bildigim halde ben cok zaman kaybettim :( ya en kizdigim tarafta sen otur yine konu anlatimli cogu kitabi yap et bitir soru bankasi yap et sonra bazi bilgiler hic bir ise yaramadi fark ettiysen bazi konulardan hic yoktu... ama tabi sizin hedef daha buyuktu sanirim basarili olduguna sevindim :) bende hastane istiyordum bakalim o olmazsa baska yerlerde olur... zaten sinav yuzunden kendime daha pazartesi ve sali gelebildim tamam bu daha kolaydi ama genede sunu gordum o kadar calismaya yazik oldu benim icin...
    Ali Ozan

    YanıtlaSil

Yazılar hakkında atıp tutanlar