15 Temmuz 2010 Perşembe

Sınav günü

Bu yazı için biraz geciktim farkındayım, uzun süreli esaret hayatımdan sonra kendimi sokaklara fazla vurdum sanırım, sonra da bünye fazla yüklenmekten iflas etti.


Sınav günü sabahın 7'sinde uyandım, kalktım duş aldım, saçlarımı düzleştirdim, makyaj yaptım, kıyafet seçtim ki şansıma hava kötüydü böyle serin serin sınavı çözücem yeaa dedim.


Güzelce süslendikten sonra kahvaltı yaptım ki kahvaltıdan nefret ederim ben, neyse zar zor yedim, okunmuş şekerlerimle yaptığım kutsal kahvemi bir seremoni havasıyla içtim, sabahın köründe psikopat gibi 'Sınava gidiyorum been ehuehe.' diye twittera yazdım, dolaptan okunmuş suyumu aldım ve yola çıktık.


İstanbul'un yarısını Alibeyköy'e verdiklerinden çılgın bir trafik vardı, ben arabaların içine bakıp 'Aha bu kesin kpss'ye giricek, arabanın üstüne bir şey fırlatıyım versenizee.' diyerek türlü şebekliklerle arabadaki gergin sınav ortamını rahatlatmaya çalışıyor, bir yandan sınava gireceklere küfürler yağdırıyordum.


Sonunda okula vardım, liseli genç misali babamdan gizli sigara içtim; her ne kadar o anda sigara içtiğimi biliyor olsada bilmemezlikten geldi ve sınava girdim. Hiç stres yapmadım lan ilk sınavda, iman gücüyle herhalde bir şişe okunmuş su bitirdim, ilk sınavın netleri 97.25, ovye dedim sınavdan çıkınca böyle bir neşe kelebeği hadi yemek yiyelim dedim.


Eyüp ne acayip yer lan, her taraf şeyhler, böyle karaböcekler çok garip, bana da garip garip bakıyorlar. Bir tane aile gördüm babası ve oğlu beyaz bir entari, gecelik, kefen karışımı bir şey giymiş, kızı ve karısı da siyah ninja kıyafetinden giymiş; sonra 7-8 tane kız gördüm hepsi ninja gibi, dedim bunlar nasıl aynı kıyafetler dışarı çıkıyor hayatta çıkmam. Son noktayı tam şeyh kıyafetiyle gezen bir adam koydu, ayaklarına kapanıp 'Ağğbi okunmuş suyum bitti, 2. sınava giricem bunu da okusana, nolur abi yea, gözünü seviyim bir üfle be ağbi.' demeyi düşündüm, bunu da sesli dile getirdim, tabi bunlar sınav arasında oluyor diye babamlar kafamın kaçtığını düşündü ve beni madoya tatlı bir şeyler yemeye götürdüler.


Allah'ım 'banana split' diye bir şey var orda, yiyin! Vallahi yiyin! O nedir yea, enerji patlaması yaşadım; muzlu ballı dondurmalı bir şey, çok acayip güzel. Kahvemi de içtim diğer sınava girdim, tamam o sınav biraz zordu netlerim pek beklediğim gibi çıkmadı 89.50, ama İstanbul'a atanmam için yeterli neti aldım.


Eh Allah bereket versin daha ne istiycem lan, bütün yıl kıçım çıktı çalışırken, hakettim bunu. 


Artık bir öğretmen yazıyor bu bloga, babamın dediklerini de kapak yaptım ona, şu an benden mutlusu yok.
Ama en zor gelen şey şu blogun formatını değiştirmek, en kısa zamanda onu da yapıcam lakin önce konser maceralarımı yazıcam bir dahaki yazımda.
Takip etmeye devam edin canlarım, asosyallikten kurtulduğum için bundan sonraki hayatım daha insani olacak diye temenni ediyorum.

7 yorum:

  1. Küçiktürüç ben seni burdan takip ediyordum demek ff den görmüşüm bloğunu :) Sınavının iyi geçmesine sevindim. Bundan sonra örtmenim diyip bayıltıncaya kadar sorular sorabilir miyim ?

    YanıtlaSil
  2. Ahahah sorabilirsin tabiiki, bundan sonra sabırlı bir insan olucam. :D
    Aa sen o muymuşsun, tamam şimdi oldu. :)

    YanıtlaSil
  3. nasıl bir hataya düştüğünü bir bilsen..ah bir bilsen... (: bir ilkokul çocuğu edasıyla sana ingilizce sorular soracam. tabi yeni başladığımı da bilmeni isterim... bu arada formspring hesabın varmı?

    YanıtlaSil
  4. Evet var. : )
    http://www.formspring.me/saturnine2

    YanıtlaSil
  5. netlerin iyiymiş, bana senin netlerin bile yetmiyo :(
    eğitimden soru sorcaz die iyice kasmışlar...

    Bu arada Heinrich google'a saturninee yaz bütün sosyal ağlardan takip edebilirsin. : twitter ,myspace ,facebook,formspring,
    ama en günceli twitter tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
  6. Twitterda ölümüne saçmalıyorum cidden doğrudur. ahah

    Yetmemesi çok kötü ya, senin bölüm neydi bandura? Eğitim sooruları çok acayipti cidden, bakalım tahmini 2010 puanım 87 geliyor, o gelirse nokta tercihi yaparım direk büyük ihtimal ilk tercihime girelim. Bakalım kısmet. :)

    YanıtlaSil
  7. fenciyim ya çok zor bizim iş, şimdiden işsizlik senaryoları oynuyorum kafamda..

    YanıtlaSil

Yazılar hakkında atıp tutanlar