5 Ocak 2011 Çarşamba

Öğrencilerimden enstanteneler



Bu fotoğrafa yakınlaştırarak bakmanızı tavsiye ediyorum. Benim 4. sınıf öğrencilerimden bir tanesinin yazdığı ingilizce şiir karşınızda. Adeta bir sözlük şaheseri, çocuk bildiğin uğraşmış. Şiirin konusu beni çok sevdiği, gözlerimin ve saçlarımın güzelliği. Yani okuyunca ben öyle anladım, tabi şiir bu, siz farklı anlamlar çıkarabilirsiniz. Okuyucunun hayal gücüne bıraktım gitti.


Bu fotoğraf ise yine 4. sınıf öğrencilerimden birinin bana çizdiği resim. Anladığım kadarıyla benim ne kadar 'şirin' olduğumu ya da 'şirinlere' benzediğimi anlatıyor. Bir de prenses resmi var orada, bana prenses demek istemiş. hihi. Yalnız anlamadığım tek nokta var, bana açıklarsanız çok mutlu olacağım. Sol üstteki şirinde bir çıkıntı var, kırmızı kurdelenin yanında. O nedir? Çözene 5 vericem.

Bu yazımda anlatmak istediğim şey; eğer öğretmenseniz her daim 'Çok güzel'siniz, her zaman 'Çok güzel giyinmiş'siniz, el yazınız Çince'ye benzese de 'karakteristik', ve dersi 'mükemmel' anlatıyorsunuz. 4-5-6. sınıflara giriyorsanız, onların gözünde süper kahramandan ya da prensesten farkınız yok. İnanılmaz tatlılar, bu fotoğrafları da mutlu olduğum için herkese göstermek istedim. Canlarım benim.

Not: Bunlardan bir kaç tane daha var, nasıl popom kalktı siz hayal edin artık. 

5 yorum:

  1. el o el ( zncflvfr )

    YanıtlaSil
  2. Ahahahha Allah bana da senin gibi temiz kalp versin Can'ım. ahah

    YanıtlaSil
  3. Çük tabi ki o =/
    Siz o kadar iyi, o kadar süper bir insansınız ki.
    Her `şey`in en iyisini hak ediyorsunuz mânâsında bir gönderme yapmış.
    Yeni nesil çok zeki ya =/

    YanıtlaSil
  4. tabi ki de sol elinin işaret parmağı o öretmen,ver beşimi hadi.

    YanıtlaSil

Yazılar hakkında atıp tutanlar